Dags att förnya ditt kök? Vi har hjälpt svenska hem sedan 1997!

Att skapa ditt drömkök är vår passion. Sedan 1997 har vi hjälpt våra kunder att förverkliga sina köksvisioner med måttanpassade lösningar, högkvalitativa material och personlig service. Vi förstår att varje hem är unikt, och därför erbjuder vi kostnadsfria hembesök för att hjälpa dig med allt från design och planering till att hitta den bästa lösningen för just ditt kök.

  • Vad ingår i vårt hembesök?

    • Personlig rådgivning från våra erfarna köksexperter.
    • Måttanpassning och smarta lösningar för ditt hem.
    • Inspiration och designidéer som speglar din stil och dina behov.
    • Kostnadsfri offert – vi hjälper dig att få en klar bild av projektets omfattning och pris.

    Oavsett om du planerar en komplett köksrenovering eller bara vill byta ut några detaljer, finns vi här för att guida dig från idé till färdigt kök. Tveka inte att kontakta oss och boka ett hembesök – vi ser fram emot att hjälpa dig skapa ett kök där du vill tillbringa ännu mer tid!

    Låt oss ta första steget tillsammans mot ditt nya drömkök!

Vad tycker våra kunder

Ekerö Kök har överträffat alla förväntningar i vår köksrenovering. Jag har aldrig träffat en så öppen, ärlig och hjälpsam säljare tidigare. Han höll oss kontinuerligt informerade och samordnade alla arbetsinsatser på ett föredömligt sätt. Trevliga och duktiga hantverkare, elektriker och VVS-montörer har löst även oväntade problem som uppstått. Det har varit ett sant nöje att se sådana proffs arbeta. Om du ska renovera ditt kök vill vi varmt rekommendera Ekerö Kök.

John K

Mycket bra. Fick bra förslag på förbättringar av köket. Vi var oerhört nöjda med snickaren som sedan utförde arbetet. Han arbetade snabbt och var mycket noggrann och gjorde allt för att få jobbet gjort professionellt! Resultatet blev ett riktigt lyft för vårt lilla kök och det blev riktigt fint och vi är supernöjda! Det enda negativa var att det tog lite tid att fixa den sista delen av arbetet, men det var inte Ekerö Köks fel utan det var underleverantören som skickade ett par trasiga dörrar som skulle bytas.

Lars K

Ditt drömkök väntar dig!

Köket är husets hjärta, inte bara ett extra rum. Vill du ha ett kök som visar upp din personlighet och är både vackert och praktiskt, nöj dig inte med ett gammalt, tråkigt.

Kontakta Ekerö Kök direkt för att prata om ditt projekt och förverkliga ditt drömkök. 

Det är vårt mål att varje projekt vi arbetar med inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar. Oavsett hur stort eller litet ditt drömkök är, kan vi göra det till verklighet.

Se tidigare projekt

Using brands you know and trust.

Varför ska du välja oss?

  • Med över 25 års erfarenhet inom köks-, badrums- och garderobslösningar är vi ditt trygga val för högkvalitativ design och personlig service. Vi erbjuder inte bara skräddarsydda lösningar som passar dina behov, utan vi är med dig varje steg på vägen – från första planeringsmötet till det färdiga resultatet. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar genom att kombinera funktionalitet, stil och hållbara material i alla våra projekt.

    När du väljer oss, får du:

    • Erfarenhet och expertis som ger dig säkerhet i hela projektet.
    • Måttanpassade lösningar som maximerar utrymme och funktion i ditt hem.
    • Personlig service – vi lyssnar på dina behov och skapar unika lösningar för dig.
    • Kvalitet i varje detalj – vi använder endast material och produkter som håller över tid.
    • Kostnadsfria hembesök där vi skräddarsyr förslagen utifrån dina förutsättningar.

    Vi är stolta över vår historia och våra nöjda kunder, och vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga din vision. Välj oss för ett smidigt och professionellt genomfört projekt där kvaliteten alltid kommer först.

Kontakta oss idag för rådgivning!