Förverkliga ditt drömbadrum - med oss vid din sida sedan 1997!

Ett badrum ska vara mer än bara funktionellt – det ska vara en plats för avkoppling och trivsel. Med över 25 års erfarenhet inom badrumsdesign och renovering, hjälper vi dig att skapa ett badrum som både är stilfullt och praktiskt. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att tillsammans med dig skräddarsy den perfekta lösningen.

Vad erbjuder vi under hembesöket?

  • Rådgivning och inspiration från våra experter inom badrumsrenovering.
  • Anpassade designförslag för att optimera utrymme och stil.
  • Hållbara och moderna material som passar dina behov och budget.
  • Kostnadsfri offert – så att du vet exakt vad projektet innebär innan vi sätter igång.

Oavsett om du vill göra en fullständig badrumsrenovering eller fräscha upp ditt nuvarande badrum med smarta detaljer, är vi här för att guida dig genom hela processen. Vi ser till att ditt badrum blir både estetiskt tilltalande och funktionellt – med hög kvalitet i varje detalj.

Vad våra kunder säger

Ekerö Kök har överträffat alla förväntningar i vår köksrenovering. Jag har aldrig träffat en så öppen, ärlig och hjälpsam säljare tidigare. Han höll oss kontinuerligt informerade och samordnade alla arbetsinsatser på ett föredömligt sätt. Trevliga och duktiga hantverkare, elektriker och VVS-montörer har löst även oväntade problem som uppstått. Det har varit ett sant nöje att se sådana proffs arbeta. Om du ska renovera ditt kök vill vi varmt rekommendera Ekerö Kök..

Mycket bra. Fick bra förslag på förbättringar av köket. Vi var oerhört nöjda med snickaren som sedan utförde arbetet. Han arbetade snabbt och var mycket noggrann och gjorde allt för att få jobbet gjort professionellt! Resultatet blev ett riktigt lyft för vårt lilla kök och det blev riktigt fint och vi är supernöjda! Det enda negativa var att det tog lite tid att fixa den sista delen av arbetet, men det var inte Ekerö Köks fel utan det var underleverantören som skickade ett par trasiga dörrar som skulle bytas.

Se tidigare projekt

Vanliga frågor

Är vi licenserad och försäkrad?

Vi har alla nödvändiga försäkringar och licenser. Som ett resultat kan du lita på att vi utför uppgifter i tid och med hög kvalitet.

Erbjuder vi kostnadsfri rådgivning?

Ja, definitivt! Vi kommer att planera och diskutera badrumsrenoveringen. Därefter ger vi dig en offert utan förpliktelser.

Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

Ett medelstort badrum tar vanligtvis 4–5 veckor.

Erbjuder vi finansiering?

Ja, vi erbjuder flera finansieringsalternativ.

Kontakta oss idag för rådgivning!